Om Faster Mette

Engang ledte jeg efter det perfekte navn til min lille virksomhed. Alle de gode navne var taget! Men så sagde en af mine niecer: ”Jamen, du hedder jo bare Faster Mette” Selvfølgelig! Det er jo dét, jeg hedder 

Faster Mette er en lille virksomhed, og her hos mig sker der alt muligt! Jeg bor i Hals, lige på hjørnet hvor Limfjorden løber ud i Kattegat. Her har jeg en lille butik/garncafé, hvor jeg er forhandler af garn fra bla Karen Klarbæk, Urth, Mohair by Canard og Cleo Garn, tilbehør som hæklenåle, strikkepinde og andet dims. Jeg sælger også mine egne opskrifter. En gang om ugen holder jeg åbent i garncaféen og her kan man komme forbi og få en kop kaffe i samvær med andre strikkere/hæklere. På Facebook hedder jeg også Faster Mette, og her kan du hver søndag finde ugens åbningstider, men du kan altid sende mig en besked og lave en aftale.

Jeg er underviser hos Sind Skolerne i Aalborg i kreative fag som hækling, strik, tunesisk hækling m.m. Men Faster Mette tager også ”ud af huset” og underviser efter jeres ønske.

Kontakt mig gerne for at høre mere.